Dakdekker Dordrecht

Dakbedekking platte daken

Kies voor een EPDM dakbedekking in Dordrecht

Als u op zoek bent naar een duurzame dakbedekking in Dordrecht, dan hebt u de keuze uit een bitumen of een EPDM dakbedekking in Dordrecht. Bitumen is de ideale dakbedekking voor een plat dak. Dit materiaal is duurzaam, flexibel én goedkoop. Bovendien kan deze stof meestal over de bestaande bedekking geplaatst worden. Met een EPDM dakbedekking in Dordrecht kiest u voor een duurzaam, stevig en flexibel materiaal.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakbedekking Dordrecht
  • EPDM dakbedekking Dordrecht voor groene daken

Dankzij onze jarenlange ervaring met alle soorten dakbedekking Dordrecht kunnen we u steeds met betrouwbaar advies bijstaan. Voor groene daken raden we bijvoorbeeld geen bitumen aan. In dit geval kiest u beter voor een EPDM dakbedekking in Dordrecht. Over de EPDM dakbedekking in Dordrecht kan u vervolgens namelijk eenvoudig een groen dak plaatsen.

Allround bedrijf dakbedekking in Dordrecht

Hebt u problemen met uw dak en zoekt u een professionele hulp? Dan bent u bij ons aan het juist adres. We zijn namelijk een allround dakdekkersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dakwerken in Dordrecht. U kan ons voor diverse werkzaamheden inschakelen, gaande van het leggen van een nieuw dak tot het vervangen van dakpannen of het herstellen van schade. We werken steeds volgens een duidelijk schema dat we uitgebreid met u bespreken. Op deze manier weet u steeds waar u aan toe bent.

nieuwe dakpannen

Dakdekker nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een nieuw dak moet door een vakkundig bedrijf geplaatst worden. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakbedekking Dordrecht heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken en met alle beschikbare materialen. Wij zijn een erkende dakspecialist in Dordrecht waar u, naast de standaard dakpannen, voor PVC, EPDM en bitumen dakbedekking terecht kan. We bieden bovendien zowel dakbedekking voor een plat dak als voor hellende daken aan.

  • Een betrouwbare dakdekker in Dordrecht
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Bij ons kan u voor diverse werkzaamheden terecht. Wij zijn namelijk een ervaren dakdekker die u zowel voor nieuwe daken als voor herstellingen kan inschakelen. Voor nieuwe daken beschikken we over diverse materialen. Het type en de staat van het dak bepalen welk materiaal u nodig hebt. Verder herstellen we schade, zoals een dak lekkage meteen.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Een dak lekkage kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Beschadigde dakpannen, achterstallig onderhoud of gewoon een gat in het dak zijn hier enkele voorbeelden van. Gelukkig kan u bij ons voor een professionele dak reparatie terecht. Afhankelijk van de opgelopen schade zullen we het dak herstellen of vernieuwen. Voor elke herstelling bespreken we ons plan duidelijk met u en geven we u betrouwbaar advies. Ook voor een dak inspectie kunt u bij ons terecht.